Testimonials

Over Frenetti en haar producten wordt het volgende gezegd en geschreven

Artikelen over de Professionaliteitscan:

Quotes van zorgprofessionals en bestuurders:

Prof. Dr. Marieke Schuurmans, Hoogleraar Verplegingswetenschap aan de Universiteit Utrecht: “Voer voor bestuurders”.

Anne E. Standiford Ph.D., RN Assistant professor aan de Texas State University: "What nurses do is never documented so in detail."

Drs. Marjolein Schouten, Manager Academie, Jeroen Bosch Ziekenhuis: "Buitengewoon handzame tool om deskundigheid in kaart te brengen en teamprofessionaliteit te versterken. Goed hulpmiddel voor individuele medewerkers, hoofden van afdelingen en managers."

Petra Osborne, Opleidingadviseur Waterlandziekenhuis: "De Professionaliteitscan geeft de leidinggevende een heel precies beeld in de zorgzwaarte van een afdeling én hoe deze ervaren wordt door de verpleegkundigen. Een uitstekende input voor o.a. functionerings- en pop-gesprekken maar ook teamontwikkeltrajecten. De scan meet wat het moet meten en maakt het sturen op de kwalitatief goede inzetbaarheid van medewerkers makkelijker. Zo krijgen we de juiste man/vrouw op de juiste plek."

Drs. Lia Mulder, Manager Zorg afdeling Chirurgie en Plastische Chirurgie - ‎Universitair Medisch Centrum Groningen:
"De Professionaliteitscan geeft ons:

  • Inzicht in kennis, vaardigheden en attitude van de verpleegkundige op individueel en team niveau. Wat vindt de verpleegkundige zelf, wat is het ambitieniveau van de verpleegkundige en de organisatie.
  • Inzicht in teamperformance en zorgzwaarte.
  • Verbinding tussen performance en zorgzwaarte.
  • Per verpleegkundige een prachtig verbeterplan met mogelijkheden tot teamleren.
  • Uitstekende mogelijkheden voor een professioneel gesprek met elkaar. In de volle breedte kun je met elkaar in gesprek over het verpleegkundig vakgebied, waar zijn we goed in wat vraagt om verbetering. Alle neuzen dezelfde kant op als het gaat om het domein van het verpleegkundig vakgebied. Kortom bewustwording bij verpleegkundigen maar ook bij leidinggevenden.
  • Een zeer waardevol instrument voor persoonlijke groei, team en organisatieontwikkeling."

Anke Huizenga, voorzitter RvB van ZuidOostZorg: “Met dit instrument breekt een nieuwe fase aan in ons bedrijf en dat was nodig ook.”

Wouter Steenwoerd, Teamleider Acute Opname Afdeling / Interne Geneeskunde / MDL van Het Groene Hart Ziekenhuis: “De scan geeft een goed beeld over de competenties die verpleegkundigen niet alleen individueel, maar ook als team verder kunnen ontwikkelen. Dit geeft ons een goede start in de ontwikkeling van het Beroepenhuis binnen het GHZ.”

Karin Radwan, Manager bedrijfsvoering van de verpleging bij Reade: "De regieverpleegkundigen en ikzelf hadden vooraf in grote lijnen een idee wat nog ontwikkelpunten van het team waren. Deze werden alle bevestigd in de uitkomst van de profesionaliteitscan. Dat voelt goed, een soort objectivering wat het makkelijker bespreekbaar maakt in het team. Wat ook goed is dat duidelijk is wie wie kan helpen binnen het team. Daarnaast overtrof Freda mijn verwachtingen door zelf heel veel scholingsmateriaal (digitaal) aan te bieden. Tijdens de HKZ terugkoppeling werd de Professionaliteitscan als een van de vier sterke punten genoemd. Daar zijn we natuurlijk supertrots op!" Lees hier het volledige artikel

Prof. dr. Jaap Boonstra: "In een mooie praktijkbeschrijving laat Freda Vasse zien hoe leiders kunnen bijdragen aan de motivatie en teamprestatie van verpleegkundigen in een medisch centrum."

Prof. dr. Jaap van Muijen: "Het lijkt erop dat de nieuwe leeromgeving, die Vasse beschrijft in haar empirisch onderzoek, het beoogde effect weet te bewerkstelligen."

Meer weten over de Professionaliteitscan?

Wilt u weten hoe goed het gesteld is met de professionaliteit van de verpleegkundigen in uw organisatie? Vraag dan een demonstratie aan! Vult u a.u.b. dit formulier in en we nemen spoedig contact met u op. We komen graag de Professionaliteitscan aan u demonstreren.

Frenetti in delegatie mee op health missie naar Japan

Van 14 t/m 18 oktober nam Frenetti deel aan een Life Sciences & Health Mission naar Japan. Deze missie werd georganiseerd …

Leerzame economische missie naar Boston

Frenetti reisde van 16 tot en met 19 juli af naar Boston, als deelnemer aan de delegatie van een economische missie, in aanwezigheid …

Frenetti op economische missie naar Boston met minister-president Rutte, minister Bruins en watergezant Ovink

Frenetti gaat van 16 tot en met 19 juli mee met een economische missie naar Boston, in aanwezigheid van minister-president …