Nieuws

Redefining Nursing Skills for Artificial Intelligence and robotization in health care

Frenetti participates in an international NursingAI consortium. The NursingAI project will analyze and forecast the types of skills and competencies needed by health care professionals, especially nurses. By gaining insight of needed competencies and skill, curriculums for trainings and education programs can be enhanced to the actual needs concerning ICT competencies.

Lees meer

Frenetti Online live vanaf 1 augustus

Per 1 augustus werkt Frenetti met een nieuw, eigen platform voor het faciliteren van de Frenettiscan. Frenetti Online is een meet-, leer- en optimalisatiesysteem voor continue professionele ontwikkeling, teamsamenstelling en het deels in kaart brengen van de complexiteit van zorg.

Lees meer

Presentatie Frenetti bij Radboudumc

De Radboudumc Health Academy organiseerde op 17 mei jongstleden de scholing: Palliatieve zorg – intuïtie, wijsheid of wetenschap? Deze dag werden meerdere lezingen, discussies en interactieve sessies georganiseerd voor zorgprofessionals werkzaam binnen de Palliatieve zorg. Freda Vasse van Frenetti was uitgenodigd om te spreken over de Professionaliteitscan.

Lees meer

Isala ziekenhuizen organisatiebreed gestart met de Professionaliteitscan

Het Isala ziekenhuis is in maart 2018 gestart met de Professionaliteitscan. Isala is een ziekenhuisorganisatie met vijf locaties in Zwolle, Meppel, Steenwijk, Kampen en Heerde. De scan wordt organisatiebreed ingezet voor een groot deel van de Isala verpleegkundigen in de vestigingen Zwolle en Meppel. De Professionaliteitscan maakt onderdeel uit van het project ‘Verpleegkundigen Nieuwe stijl 2020’. Isala richt zicht op de toekomst en de transitie richting functiedifferentiatie.

Lees meer

Verslag werkconferentie 24 maart

Op 24 maart organiseerden we voor de 2e keer een werkconferentie. Deze was het vervolg op de werkconferentie van 4 november 2016. De 1e werkconferentie had als doel het opstellen van een Handreiking mbo- en hbo-normering voor de verpleegkundige praktijk met behulp van de Professionaliteitscan. In het kader van de implementatie van de V&V beroepsprofielen 2020 en vooruitlopend op de functieprofielen zoals door de NVZ nu uitgegeven, richtte de 2e werkconferentie zich in lijn met deze ontwikkelingen zich op de verdere uitwerking van deze handreiking.

Lees meer

Frenetti on a healthcare mission to Houston and Austin

Frenetti joins Task Force Health Care on a healthcare mission to Texas, USA. Together with other companies that are active …

Redefining Nursing Skills for Artificial Intelligence and robotization in health care

Frenetti participates in an international NursingAI consortium. The NursingAI project will analyze and forecast the types …

Het werk-leerklimaat assessment: nieuw in onze assessment catalogus

In oktober voegen we een nieuw assessment toe aan onze catalogus; het 3D-WLQ assessment. WLQ staat voor Workplace Learning …