Nieuws

Frenetti Online live vanaf 1 augustus

Per 1 augustus werkt Frenetti met een nieuw, eigen platform voor het faciliteren van de Frenettiscan. Frenetti Online is een meet-, leer- en optimalisatiesysteem voor continue professionele ontwikkeling, teamsamenstelling en het deels in kaart brengen van de complexiteit van zorg.

Software platform in eigen beheer

Frenetti werkt vanaf augustus met een onafhankelijk software platform, gebouwd in eigen beheer. Hiermee kan de Frenettiscan optimaal aansluiten bij de problemen en uitdagingen die er zijn in de gezondheidszorg. Ook betekent dit dat we een directe klantenservice kunnen bieden en snelle support.

Bekijk hieronder een sneak preview van het design:

Resultaten direct inzichtelijk

De Professionaliteitscan is disruptive en biedt een innovatieve wijze van het managen van verpleegkundig kapitaal. De resultaten van de scan zijn direct inzichtelijk op diverse niveau’s van het management (organisatie, locatie, afdeling en team) en voor de professionals zelf. Na het invullen van de vragen van de Professionaliteitscan, krijgt de zorgprofessional direct toegang tot zijn/haar persoonlijk dashboard. Hier zijn de resultaten van de scan inzichtelijk en hebben de zorgprofessionals toegang tot ondersteunende informatie waarmee ze zich verder kunnen ontwikkelen, verbeteren en professionaliseren. Ondersteunende informatie omvat een kennissysteem waarbij professionals, afhankelijk van het onderwerp en niveau van performance, geleid worden naar content op het internet. Frenetti onderhoudt het kennissysteem op actualiteit en kwaliteit.

Opzet van Frenetti Online

Frenetti Online, is net zoals de Professionaliteitscan zelf, ontworpen vanuit de filosofie van het 4C/ID-model (A Systematic Approach to Four-Component Instructional Design, J. van Merriënboer & Kirschner, 2012). Met onze producten leveren we geautomatiseerd advies aan onze klanten. Met de verzamelde data gegenereerd uit de assessments en analyses van (big) data gaan wij in op vraagstukken die in organisaties leven en aanleiding geven om snel en doelgericht op te pakken en op te lossen.

Als databedrijf wil Frenetti wetenschappelijk onderzoek, educational data mining en learning analytics doen op het snijvlak van data science en scientific research. De uitkomsten en resultaten willen wij weer teruggeven aan de gezondheidszorg, het onderwijs en de wetenschap.

Reacties op deze pagina zijn gesloten.

Frenetti in delegatie mee op health missie naar Japan

Van 14 t/m 18 oktober nam Frenetti deel aan een Life Sciences & Health Mission naar Japan. Deze missie werd georganiseerd …

Leerzame economische missie naar Boston

Frenetti reisde van 16 tot en met 19 juli af naar Boston, als deelnemer aan de delegatie van een economische missie, in aanwezigheid …

Frenetti op economische missie naar Boston met minister-president Rutte, minister Bruins en watergezant Ovink

Frenetti gaat van 16 tot en met 19 juli mee met een economische missie naar Boston, in aanwezigheid van minister-president …